Malzemeler

- Tunas Vişne Reçeli
- Yarım kilo un
- Yarım su bardağından bir parmak fazla toz şeker
- 8 çorba kaşığı margarin
- 2 adet yumurta
- 1 buçuk su bardağı toz badem
- 1/4 çay kaşığı vanilya
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 çay bardağı hazır çikolata sos

 

Hazırlanışı

Unu bir kaba ekleyip üzerine toz şeker, margarin, yumurta, toz badem, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin. Malzeme özleşene dek yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru bezelere ayırıp, düz bir zeminde 4 mm kalınlığında açın. Su bardağı ile hamurlardan yuvarlaklar çıkarın. Hamurların yarısının ortasını, kalp şeklinde daha küçük bir kalıpla kesin. Hepsini, hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra bisküvileri ikili olacak şekilde üstüste koyun (ortasını kestikleriniz üste gelecek). Kurabiyelerin kenarlarını çikolata sosa bulayın içlerine vişne reçeli doldurup servis yapın.