Malzemeler

- 2 yufka
- 8 çorba kaşığı Tunas Tahin
- 6 çorba kaşığı sıvı yağ
- 10 çorba kaşığı toz şeker
- 3-4 çorba kaşığı ceviz yada fındık içi
- 1 adet yumurta sarısı
- Pudra şekeri (Ruloların üstüne)

 

Hazırlanışı

Tahin, sıvı yağ, toz şeker ve cevizi karıştırın. Yufkayı serip, harcın yarısını sürün. Yufkayı katlayıp yarım daire oluşturun ve rulo yaparak sarın. Diğer yufkaya da aynı işlemi yapın.
2-3 cm aralıklarla ruloları kesin ve önceden yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Arzuya göre üzerlerine pudra şekeri serpin.